Inskolning pågår

2011-08-17 13:00:48
Och det går än så länge fantastiskt bra :)

Idag rusade Thea in på avdelningen innan jag hann klä av henne ytterkläderna. Hon var bara med barnen och fröknarna under tiden vi var på Förskolan idag och inget alls med mamma. Väldigt skönt :)

Imorgon ska vi dit igen. Tror inte att jag kommer lämna henne själv något denna veckan, även om hon är redo för det. Utan det blir först nästa vecka. Men det känns väldigt skönt att det går så bra och att hon trivs ibland alla barn!

Kommentarer
Postat av: Caroline

ÅÅÅ vad roligt att läsa att det går bra, men malin har skvallrat också =) måste ju ha koll på er. Duktiga töser vi har. Hur går det för dig då? tycker du det är jobbigt? Jag tror thea löser det galant utan dig (förlåt) men det ska ju kännas bra för dig också såklart. Vist är dte häftigt att de fått sin egen plats, sin krok och allt på sitt dagis. shit va hände, så fort tiden går. ha en trevlig kväll. kram i massor

2011-08-17 @ 22:21:51
URL: http://www.rarelady.se
Postat av: Caroline

Ellas inskolning skulle varit lugnare, men eftersom det går så bra tyckte fröknarna, förlåt pedagogerna inte att det behövdes hållas på, där av tempot =) Hon skulle dock sovit där innan det drar igång på riktgit, konstigt att inte Thea ska det, förstår att du är lite nervs för det, de va jag med. som ett vrak, nu ska hon sova, har hon somnat, är hon ledsen, hur länge sover hon, varför ringer odm unte.. ja, men thea är ju så redig så det kommer gå grymt! KRAM2011-08-18 @ 21:14:40
URL: http://www.rarelady.se
Postat av: Em - Mamma till Malva & Liten i magen.

Duktig tjej hon är den där Thea! :) Kul att hon trivs!Sv; Haha! Ja, det hade allt varit något det. Men jag tror inte det. Ser stor ut, men ligger ungefär lika med alla andra 2:a gångare i min månadsgrupp :) Fast jag tror jag samlar på mig väldigt mycket vätska också, det gjorde jag ju med Malva. Såg ut som att jag var lika stor som ett höghus, men SF-måttet var ofta på gränsen till pluttigt. Tro det eller ej, hihi ;)

2011-08-19 @ 13:56:02
URL: http://mammaochbullen.blogg.se/

Kommentera inlägget här, tack!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0