Mammas pajas!

2011-06-03 08:09:46
Thea ser ut som en rosa lite clown när hon har på sig sin dress ifrån USA. Heldräkt och randig, kan inte skrika mer cirkus!

Men hon är väldigt söt i den :) Fast allt klär ju en skönhet.

Igår var vi hemma hos Jennie o Chrille och grillade, väldigt gott. Dom har fått det jätte fint hemma hos sig i den nya lägenheten, alla väggar är vita och så anpassar dom inredningen rum efter rum. Väldigt snyggt!

Idag ska jag och Rickard få lite kvalitetstid för oss själva, vilket inte händer allt för ofta! Vi ska först på bio och se den nya pirates of the caribbean 4 och efter det har vi bokat bord på restaurang. Helmysig dag kommer det bli :)

Under tiden lämnar vi Thea hemma hos Farmor och Farfar. Hoppas att hon är en snäll flicka idag som sköter sig, hon har varit lite kinkig med maten de senaste dagarna.

Ihelgen blir det fullt upp med städning och planering utav födselsedagen på Måndag. Vi får besök utav Pappa och familj redan på Lördag så vi firar Thea lite i förväg med dom.

Det ska bli så mysigt :) 1års dagen är snart här!

Kommentarer
Postat av: mathilda

Ja vi flyttar till hus snart om allt går som vi hoppas på :) förhoppningsvis skriver vi kontrakt nästa vecka.Tänk att de snart är ett år ! Det är helt sjuuukt vad tiden har gått fort. För ett år sedan idag var vi så jäkla höggravida, haha. Det känns skumt att tänka att de låg i våra magar för vid denna tidpunkt på året förra året..

2011-06-03 @ 23:08:21
URL: http://frilander.blogg.se/

Kommentera inlägget här, tack!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0