Nervös...

2011-05-05 19:57:27
Imorgon 14,45 har vi fått en tid på BVC. Vi skulle egentligen inte dit förens på Theas 1års kontroll, men eftersom hon inte gick upp någonting i vikt mellan 9-10 månaders ålder så blir det en extra koll imorgon! (11 månaders dagen.)

Jag är minst sagt nervös, inte för att jag borde vara det? Hon hade precis varit magsjuk och hennes mage var fortfarande i obalans när vi var på BVC sist. Hon äter som en häst, är hur pigg och glad (oftast...) som helst. Hon är verkligen inne i en bra period nu.

Men hon har ju lärt sig att gå och hon går och går och går. Kanske går bort alla extra gram hon egentligen skulle gått upp? Vad vet jag.

Det återstår att se imorgon.

På bilden visar Thea hur snygg hon blir när hon försökt äta sin gröt själv, vilket inte går så bra ännu ;) Gröt i hela pannan och lite överallt.

Kommentarer
Postat av: Caroline

hahaha, sötnosen. Ella kan verkligen INTE äta själv. pilla lite med fingrarna från bordet är ok, men ingen tallrik och ingen sked.. dumma unge =)Vi får se om vi ses i mroogn då, hade varit kul å se er. Lycka till på bvc, vi skulle också gått på extra vägning då Ella hade gått ner i vikt förra vägningen, men kopporna har satt stopp för det. Inte lugnare blir man ju av att hon inte äter heller den lilla trollungen..jaja huvudsaken är att de är pigga och glada å de är de ju! kram på er

2011-05-05 @ 20:07:34
URL: http://www.rarelady.se
Postat av: Alexandra -mamma till Leia

Haha! Leia brukar oxå se ut sådär ;) Hoppas hon går upp ordentligt nu. Leia rör på sig så himla mycket nu och går bara upp väldigt sakta. hihi!

Än så länge är det inte sista OSA-dag. Det är 20 maj. Men jag tycker det är konstigt att folk inte hör av sig än. Kram

2011-05-05 @ 20:26:35
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Ida och William

Huvudsaken är att Thea mår bra iallafall även om hon gått bort sitt överflöd ;-) Jag städar så gärna undan efter er goingar <3

2011-05-05 @ 21:10:53
URL: http://gbgida.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej Sarah!

Jag undrar ifall du fortfarande gör naglar, om ja hur mycket det kostar?

2011-05-05 @ 21:19:02

Kommentera inlägget här, tack!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0